torsdag 29 mars 2012

Tema fredag- valfritt

Veckans tema blir valfritt.
Jag ligger sjuk och orkar inte engagera mig mer än så här. Ingen bild idag

(fredag fm. Tack alla gulliga inlägg, jag har gått med en urinvägsinfektion och tog mig i kragen igår för ett besök hos doktorn. med facit i hand borde jag gått för ett tag sedan, men jag är enligt "familjen " ovanligt bångstyrig när det gäller sjukvården. Uppfostrad enligt devisen "en bra karl reder sig själv" men nu har jag börjat käka pencillin så nu ska det väl ge sig snart!)

Lägg in ert bidrag i mr linky och glöm inte att länka ert bidrag hit.

torsdag 22 mars 2012

Tema fredag -djur


På gården vid mitt arbete huserar en fasantupp och hans familj. I går var han fantastiskt medgörlig och visade upp sig från sin allra finaste sida. Så därför bestämde jag att ta med min kamera idag.....jag kan säga att just idag har vi enbart hört den rackarn !
Men för några veckor sedan var jag på Vänermuseét och såg bl.a det här schackspelet, och visst är det en häst där! det kompenserar den obefintliga fasantuppen.
Lägg in ditt bidrag i mr linky och glöm inte bort att länka hit.

torsdag 15 mars 2012

Tema fredag -Ytor



Jösses vad skoj att ni är så många som är med på tema fredag. Förra veckans explosioner av färg var va vi behöver nu. Den här veckans tema är ytor, ett ställe där man kan se många spännande ytor på, är stenbrottet på Kinnekulle. Det är en miljö som är mycket speciell och vi är många som får tankarna till USA och deras stolthet.
Här har man funnit urgamla fossiler och om jag inte är ute och seglar, så har man hittat någon meteorit som slagit ner där någonstans.
Ytor man ju vara hårda,mjuka .blöta eller vad ni hittar på.
Välkommen att vara med i veckans tema fredag YTOR.

Lägg ditt bidrag i mr Linky och glöm inte bort att länka hit på din sida.

torsdag 8 mars 2012

Tema fredag- färg

Än så länge är vår natur ganska färglös, men förra helgen var jag med min dotter på en fotoutflykt på Kinnekulle. Det var inte mycket färg som fanns, men vi hittade ett nypon.
Jag önskade att jag haft "galonbyxor" så jag hade kunnat krypa där i stenbrottet.
Så den här veckan vill jag att vi ser en explosion av färger.
Själv åker jag till Årjäng i helgen på min ullkurs, det vi bland annat ska göra är att färga det ska bli så otroligt kul!

Lägg in ditt bidrag i mr Linky och glöm inte att länka ditt bidrag hit så det blir lättare att hitta alla bidrag.


torsdag 1 mars 2012

Tema fredag- glädjespridare

Tänk att den här lilla glädjespridaren har legat där och slumrat under vintern och har bestämt sig för att nu är det dags att lysa upp tillvaron för oss. 1 mars och våren är på g.
Jag blir så himla glad av dessa tecken.
Så nu vill jag att vi glädjer varandra på olika sätt, ni är så himla påhittiga så det blir skoj att se vad ni hittar på.
Gör så att ni lägger in ert bidrag i mr linky och glöm inte bort att länka ert bidrag hit.