torsdag 29 maj 2014

Tema fredag- liknar


Orkidén guckusko liknar en toffel och blommar för fullt nu på ett ställe på Kinnekulle. Miljön är gynsam för denna söta blomma, och det finns även andra orkideer på olika ställen där. Det är inte för inte Kinnekulle kallas det blommande berget.

Nu vill jag se era tolkningar av likna.

lördag 24 maj 2014

Virkat på kvällskvisten

Virka är väl inte det jag gör oftast,men nu satsar jag på en babyfilt .
Känns ganska skönt att virka en stund efter att ha firat min far på  hans 91 års dag här vid stugan. Barn o barnbarn o övrig släkt grillade o njöt av en skön dag.

torsdag 22 maj 2014

Tema fredag- gömma


Efter en hektisk dag där jag åkt massor med mil i en stekhet bil, vill jag göra som svanen bara gömma mig i vattnet.

Så nu mina vänner är det dags att visa oss era tolkningar på gömma.


torsdag 15 maj 2014

Tema fredag- årets första


Årets första färskpotatis åt vi i helgen , fantastiskt goda. När vi kommer att kunna gräva upp egenodlad dröjer ett tag, men kanske det kan bli lite tidigare i år en det brukar vara.
Det finns massor av "årets första" nu väntar jag med spänning på era finurliga bilder.


söndag 11 maj 2014

Dags att utförska Malmö med omnejd i sommar


Nu när vi går i semestertankar, då vill jag tipsa om ett fantastiskt bra sätt att kunna semestra billigt och en chans att se er om i världen.
Ska ni eller någon ni känner på semester i Malmö med omnejd eller bara behöver ett tillfälligt boende i Malmö så kom och bo hos min dotter. Mysigt rum uthyres kortare tid eller längre tid via Airbnb!
1

torsdag 8 maj 2014

Tema fredag- Han, Hon eller Hen

Där kom han då promenerande mitt framför bilen, och jag som hade tänkt att åka i väg fick snällt vänta på honom. Kanske skulle jag skriva hen för jag har inte den blekaste aning om det är en hon eller en han.

söndag 4 maj 2014

Ruvning pågår

Varje år när vi far förbi Borasjön på väg till stugan ligger svanhonan där på sina ägg. I dag tog jag mig i kragen och stannade för att kika på behörigt avstånd. När jag kom lite närmare såg jag att det var en sångsvan. Där ligger hon på sin tron och hanen simmar runt som en "vakt" fint!

torsdag 1 maj 2014

Tema fredag- orange


Veckans tema är orange, och det var precis vad solen visade när den gick upp i morse.
Välkomna att visa oss andra hur ni uppfattar färgen orange.