torsdag 14 augusti 2014

Tema fredag- gult

Nu går vi mot den "gula" tiden, björklöven har på vissa ställen börjat gulna. På torget i lördags var det många olika gula toner på frukt och grönsaker, för att inte tala om kantarellerna.
Så det får bli veckans tema, gult.

lägg in ditt bidrag i mr linky och glöm inte att sätta en länk på din sida hit.

5 kommentarer:

Violen sa...

Kantareller har jag inte sett till ännu, det har nog varit alldeles for torrt i sommar. Men nu har vi fått regn så svamparna tittar nog snart upp!
Trevlig helg!

Anni sa...

Ha nu inte för bråttom - det är sommar minst en månad till, även om björkarna tröttnat på sommarens torka! Hösten kommer nog när den kommer, gärna inte förrän i mitten av oktober ;-)

Själv får jag plocka mina kantareller på torget, som vanligt.
Trevlig helg!

Mias Mix sa...

Gul är en vacker färg! Det har blivit lite höst i luften men sommaren kommer nog tillbaka. Sista åren har vi haft varma septembrar. Hittade några ynka kantareller häromdagen så det räckte till två små mackor :) Ha en trevlig helg!

Scaniatjejen sa...

Lyx med kantareller! Önskar jag kunde hitta egna att plocka men förutom att jag inte vet var jag ska leta är jag inte säker på att jag skulle ta rätt svampar...=)

Anonym sa...

En del löv har onekligen fallit eftersom det varit så torrt, men de faller hur som helst senast i början av september... Man känner hösten i luften nu. Det gör man alltid när skolan börjar...Lite vemodigt kan jag tycka.