torsdag 19 augusti 2010

Tema fredag - njut av livet

Nu kan vi konstatera att många är tillbaka i vanliga spår, förra veckan var ni 40 stycken som var med på tema fredag tack allihop det är verkligen roligt.
Konsten att ta dagen som den kommer kan kissen här göra. Vi var och tittade på Rajsons fotoutställning för någon vecka sedan.Mängder av bilar och människor som gick runt i trädgården och njöt av växter och utställningen. Men kissen han struntade totalt i alla för just då var det skönare att bara ligga här i landet och njuta av livet. Tänka om vi människor kunde lära av katten och strunta i all stress.
Ett tema som kan vara precis vad som helst,det är verkligen olika vad som får oss att njuta, visa oss.

10 kommentarer:

Veronica sa...

Ett bra och viktigt tema, så cool katt snacka om att njuta =)

Monica o Jacob sa...

Ja visst kan dom det och katter bäst av alla tror jag;-)
Ha en skön helg;-)

Pumita sa...

Han ser ut att ha helt rätt inställning till livet! Men det kanske är enklare om man har nio. ;) Mitt inlägg handlar kanske mer om att ta vara på de värdefulla dagar vi har och mindre om hur.

Anni sa...

OJ så svårt det var att avstå från att lägga in en chokladbild...

Härligt cool kisse!

Erik "Semlan" sa...

Vilket bra tema! Det har jag verkligen gjort denna sommar. Ska bli skoj kolla in andras tolkningar. :-) Gillar din katt, de kan verkligen njuta.

Pialotta sa...

Jo visst är det roligt.. hade varit dubbelroligt om fler upptäckt att det är hur kul som helst o dela musik med bilder oxså;) Välkommen in du oxså.. en hel vecka kan man vara med i taget:)
Din kissekatt ser ut att må kalasbra.. fint foto:)

Jah Hollis sa...

Katter verkar ofta vara själva bilden av förmågan att ta det lugnt och att njuta av tillvaron. Kanske för att de inte har jobb och annat som ofta kan kännas (för mig mer och mer) stressande, även om jobbet är själva förutsättningen för att vi ska ha råd med ett i alla fall materiellt hyggligt liv utanför jobbet. Ni fattar, va? :-)

Maria G sa...

Den katten tar det verkligen lugnt. Tänk om man kunde vara lika cool som de små liven :)
Härlig bild!
Ha en bra dag!
/Maria

Nina sa...

Hej!

Jag får upp en varningsskylt när jag ska in på din sida.. kopierade texten: "Webbplatsen på sinneskatten.blogspot.com innehåller komponenter från webbplatsen jagochminkamera.blogspot.com som verkar innehålla skadliga program, dvs. program som kan skada datorn eller köras utan ditt tillstånd. Det kan räcka med att besöka en webbplats med skadliga program för att datorn ska infekteras."

Hoppas det inte är nån fara...

Anonym sa...

Men åhh vilken söt bild. Skönt att vara kise ibland...
KRAM