fredag 15 maj 2009

fredagsfärg-grön och svart

För tre veckor sedan var jag i Varnhem med en kompis och kameran gick varm.
Lite grönt på bron var det men säkert betydlig mer idag.
vad andra hitta på med dessa färger hittar du här.

12 kommentarer:

Anette sa...

Vilken fin bild på porlande svart vatten! Det blir sånt liv så fort det är vatten i närheten. /Anette

marie roxbro sa...

Härlig bild med både grönt o svart

Amanda sa...

En härlig gammal stenbro. Fint foto, med många färger och liv, genom vattnets porlande. /Amanda

Peter Olofsson sa...

Hej! Idag "kör" jag en liten "fuling" för den goda sakens skull. Ja många hävdar ju att de gör goda saker, men jag är ganska säker på att just jag gör det som för ett halvår sedan drog igång en blogg om en förfrågan om det behövdes en ny Smärt och patientförening i Sverige. Att frågan nu med ja är besvarad det är en självklarhet har jag märkt, får ett tiotal mail om det dagligen inte så många kommentarer på själva bloggen, men har upptäckt att många sjuka inte vill synas, man känner sig osäker och sårbar! Nu hoppas jag för allt i världen att du är helt frisk, för det vill man ju önska alla att just få vara det, det jag menar med "fuling" är att på detta sett göra lite "reklam" för att föreningen och bloggen finns i fall att man känner någon som kanske skulle kunna vara intresserad att skriva en rad, berätta sin historia eller liknade, letar material för fullt allt som berör graviditets problem, fysisk smärta, sjukdom, cancer, rehabiltering, sjukvård och självklart friskhet av alla dess former Jernsaxen vill vara en blogg som inte fastnar i och gräver ner sig i elände, det finns mycket bra också som kan komma ur "sjukdom". Som sagt vill bara tala om att jag/vi finns på din fina och trevliga blogg som jag nu ska läsa mer i. Har själv en anna "vanlig" blogg som handlar om allt och ingeting, mig hittar du på www.oumberligating.blogspot.com
Ja, det här blev långt och hoppas du inte blir upprörd, men det här kan ju vara ett sett att själv bredda sin blogg och få nya läsare.
Ingenting handlar om pengar eller reklam vill jag poängtera, har mina orsaker till det. Berättar gärna mer om det och varför. Bl a är man helt fri på det sättet, kan skriva vad man vill, självklart utan att såra!
Tack för att jag fick "stjäla" lite utrymme i ditt kommentarsfält(ler) Så önskar jag avslutningsvis en trevlig helg!
Mvh ifrån Peter Olofsson!

vivan sa...

Jag kan höra vattnet, hur det porlar. Mycket fint foto med liv i!
Kramen!

Liz1e sa...

jag blir törstig och sugen på att bada:)

Pialotta sa...

Ja men visst finns de rätta färgerna här.. väldigt vackert motiv:-) Ha de gott med din glass i hand.. "Har du inte ätit upp den ännu" :-)/Pialotta

Chesney sa...

I just spent some time going through your blog - it is wonderful! I enjoyed all of your images and have added you to my google reader! This image is outstanding - enjoyed the sense of motion in the water! Thanks for visiting my blog and I look forward to following yours!!

Artlover sa...

En vacker gammal bro över porlande vatten. Svart vatten och grönt omkring, tänker nu på Simon & Garfunkels låt "Bridge over troubled water" när jag ser den.

Mimmi sa...

Det var en jätte fin bild på detta fina vatten:)
Jag gillar den gamla stenbron och så vatten med på också . kan det bli finare:)
ha en fin fredagskväll
kram

B i r g i t t a sa...

Jag bara älskar dessa vackra stenbroar! Denna var minsann särskilt vacker :)

Jah Hollis sa...

Snygg bild och det gröna inslaget är förvisso litet, men naggande gott.