onsdag 29 april 2009

Ordlös onsdag-stilla

Mer stilla bilder hittar du hos OO

13 kommentarer:

Anette sa...

Ingen aktivitet här inte och det beror väl inte på lågkonjunkturen!
Tänk jag fascineras av sådana där tegelskorstenar och tänker på vilket jobb det var att bygga dom. Ha en bra dag, är växthuset färdigt kanske? Får kika in på din andra blogg. Kram Anette

Photos by Storm sa...

Ja, det har nog inte hänt så mycket där på väldigt länge. Fin skorsten/Lis

Hedwig sa...

Här har det varit stilla länge, så länge att en björk väer i skorstenen, för det är väl inte en topp från en bakom stående björk ?

foto CHIP sa...

Ja den lilla björken verkar få utvecklas i stillhet :) En både rolig och tänkvärd bild.

Kerstin sa...

Fin och stillsam bild. Växer verkligen trädet i skorstenen? ;)
Ha en fin dag.

Amanda sa...

Alla sover, eller är de ute redan. Här råder stillhet. Ett vackert fotofrafi. Stor skorsten ... /Amanda

Unknown sa...

Skattesänkningar ger inga jobb. Varför? Därför allt försvinner i borgarnas madrasser varför stimulansen uteblir. Enda resultatet blir att statsfinanserna ödeläggs och välfärden raseras. Det VET Anders Borg. Han bedriver brutal högerpolitik av klassiskt märke. Han är en bedragare. Inget annat.

Så till frihetskampen.

Hoppas inte för mycket på sånadär mailkampanjer och vad det nu är. Maktens herrar kan lugnt ignorera dem. De har klart för sig att den internetaktiva medelklassen skäller nog så högljutt, men bitas kan den inte.

Sedan gäller det att vara mycket vaken för politikens tvära kantringar. Det vi nu ser är hur Alliansregeringen mycket plötsligt framträder som det nakna tyranniets huvudkraft. Den sargade socialdemokratin börjar, rörigt och yrvaket, visa livstecken och gryende medvetenhet om hotet mot vår frihet och vår demokrati.

Med tanke på den ekonomiska krisen har medelklassen allt skäl till oro och pessimism. Det välstånd som finns räcker nu bara till de verkligt rika, som vill kompensera sig för storförluster på aktiemarknaden. Medelklassen har att se fram emot en omfattande proletarisering. Vi kastas en efter en ut i otrygghet och misär. Den gradvisa destruktionen av internet är monopolkapitalets metod för att lamslå medelklassen, med dess för Makten hotfulla grepp om nymedia.

För att vinna verklig kraft måste frihetsrörelsen alliera sig med den folkliga sociala rörelsen till försvar för välfärdssamhället. Det är av vitalt intresse för oss allihop med tanke på vår nya otrygghet. Vi måste göra oss av med vår naivitet och våra illusioner och börja kämpa på allvar, annars är det kört för oss. Och kom ihåg: att enbart sitta på internet och väsnas räcker inte långt.

Det gäller nu att sätta till alla klutar för bringa åstad ett opinionsras för våra tyranniska regeringspartier.

Samt att på allvar resa den radikala parollen:

SVERIGE UT UR EU.

Så ett par avslutande ord till alla fega wordpressbloggare m fl.

Bloggare med granskningsfunktion påslagen förtjänar ingen som helst respekt. Bloggarens avsikt är nämligen inte alls att stoppa fulinlägg - utan att censurera åsikter han inte gillar. DET HAR MAN JU SETT.

Det gäller sedan, och framför allt, att se över sin egen småaktighet. Samtliga system utom Blogger filtrerar bort mig, vilket ju är enbart löjligt, som vi ser. Vem är egentligen er huvudfiende: TYRANNIET - eller vidriga vidriga vidriga lilla trollet jag?

Och så ett par personanmärkningar. Skilj på moderater och moderater. Dendär jävla Kent Persson är bara en partihejduk av föraktligaste slag. Nu ska han sänka skatten, minsann. Vad är det - "ordning och reda i statsfinanserna", kanske? Vilket PRAKTARSEL!

*skakar bedrövad på huvudet*

- Peter Ingestad, Solna, "psyyyyyyyyyyyyyyyksjuk" - kyss mig baklänges!!!

Ninni sa...

Vilken vacker byggnad, där finns säkert massor av fina fotoobjekt;) Den ser ut att varit övergiven och stilla en längre tid. Mycket fint foto!

Mimmi sa...

En väldigt fin bild
men jisses växer trädet verkligen ur skorstenen? det ser ut så väldigt häftigt får jag säga:)
ha en bra kväll
kram

jayne sa...

Hej
Tack för dina rader, mycket värmande rader!!!!
Vilka otroligt fina bilder du har.. blev helt tagen... låset...underbart!!!

annalarssonphotography sa...

Växer trädet ur skorstenen? Då har det verkligen varit stilla läänge!! ;)

Ha en fin kväll!
Anna

Anonym sa...

Där har det varit eldningsfritt länge då björken hunnit växa till sig så.

Resa med Herbert sa...

Hej!

Ser ut som en lugn och skön eftermiddag.

Må gott, önskar Irene